Iedereen bedankt voor de leuke avond. Bekijk hier de beelden van 2016
22 Oktober 2016 start vanaf 17:30u
het verhaal
TICKET VERKOOP

De grote zilveren draak waakt al eeuwen over de elfenwereld. Deze magische draak zorgt ervoor dat dat het evenwicht tussen de mensen, de dieren en de elfen bewaard wordt. Zoals gewoonlijk liggen de trollen op de loer en hebben ze snode plannen. Deze keer moeten de weerloze dieren eraan geloven.

 

De schubben van de draak zijn door de trollen gestolen en liggen verspreid over de hele elfenwereld. Hierdoor is het evenwicht verstoord en zijn de dieren de kluts kwijt: kippen leggen geen eieren meer, vogels kunnen niet meer vliegen, koeien geven geen melk meer, vissen kunnen niet meer zwemmen, …

 

De elfjes zullen opnieuw het evenwicht moeten herstellen. Ze gaan op zoek naar de magische schubben van de zilveren draak.

 

Nu is het aan jullie om de schubben terug te bezorgen en het evenwicht terug te herstellen.

 

Wegens de overrompeling vorig jaar zien we ons verplicht het aantal deelnemers voor de wandeling te beperken. Verder trachten we ook het aantal wandelaars te spreiden over de hele avond. Om dit vlot te laten verlopen, hebben we besloten om te werken met voorverkoopkaarten. Deze kaartjes zijn beschikbaar per vertrektijd van een half uur. De prijs is 3 euro per stuk. (kinderen tot 2 jaar gratis)

 

Wees er op tijd bij en reserveer je inkomkaart nu via onze voorverkoop  tot vrijdag 21 oktober 12u. Er is geen verkoop op zaterdag 22 oktober voor of tijdens de tocht. Geen ticket is geen toegang.

 

De e-tickets dien je zelf af te drukken of digitaal mee te nemen, zodat deze op de avond zelf gescand en gecontroleerd kunnen worden.

 

 

Stap 1  Ga naar de website via de link

Stap 2  Bestel uw tickets via Ticketmaster

Stap 3  Betaal uw tickets online.

Stap 4  Na verwerking van de betaling ontvangt u van ons de tickets per email.

Stap 5  E-tickets meenemen op de dag zelf

 

Bij vragen over E-tickets gelieve contact op te nemen via het contact formulier op deze website.

Ticketverkoop is gesloten

praktische informatie

Veiligheid & verkeer

Komt u met de wagen, hou er dan rekening mee dat u wandelaars tegenkomt langs alle toegangswegen naar Rijkhoven. De straatverlichting wordt tussen 17:00 en 23:00 gedoofd in alle straten binnen het dorp Rijkhoven.

We willen benadrukken dat het gedrag van kinderen onvoorspelbaar blijft in het verkeer. We dringen dan ook aan op een aangepaste snelheid en hoge waakzaamheid doorheen heel Rijkhoven.

Wij voorzien op de belangrijkste knooppunten seingevers. Gelieve de instructies van onze seingevers correct op de volgen.

 

Parkeren

U kunt gratis parkeren op de parkeerplaats aan Alden Biesen. Verder is er op de Roelants du Vivierlaan eenrichtingsverkeer met parkeermogelijkheid voorzien. Gelieve de instructies van politie en seingevers te respecteren.

 

Voorverkoop

Wegens de overrompeling vorig jaar zien we ons verplicht het aantal deelnemers voor de wandeling te beperken. Verder trachten we ook het aantal wandelaars te spreiden over de hele avond. Om dit vlot te laten verlopen, hebben we besloten om te werken met voorverkoopkaarten. Deze kaartjes zijn beschikbaar per vertrektijd van een half uur.

 

Beperkte aantal deelnemers

Er zal een beperkte beschikbaarbaarheid van tickets zijn. Koop uw tickets dus op tijd via de voorverkoop op een teleurstelling te voorkomen.

 

E-tickets

U ontvangt dit jaar E-tickets. Na ontvangst van uw betaling sturen wij u per email een electronisch ticket. Dit ticket wordt door ons gevalideerd aan de inkom.

 

Selecte start tijden

Er kan gekozen worden om te starten per half uur. Per half uur is er een beperkt aantal kaartjes voorzien. Op deze manier hopen we de verhaalsbeleving voor iedereen optimaal te kunnen aanbieden. Ook lange wachttijden aan de inkom zullen op deze manier voorkomen worden.

U kan kiezen uit volgende starttijden 17:30-18.00  /  18:00-18:30  / ……21.00-21:30.

Mogen wij u vragen op de avond zelf de starttijden zo goed mogelijk te respecteren.

 

Eten en Drinken

Onderweg voorzien we verschillende drank- en eetstandjes. We bieden hier tegen democratische prijzen allerlei lekkers aan.

Mogen wij u vragen het milieu te respecteren en afval te deponeren in de aanwezige afvalcontainers.

 

Respect

De wandeling is een voorbereiding van lange adem. Mensen hebben ‘gratis en voor niets’ veel moeite gedaan om onze wandeling leuk in te kleden. We vragen dan ook om vernielzucht en ‘boers-gedrag’ thuis te laten. Op deze manier genieten de mensen die na u komen, ook van een gezellige avond.

Langs het gehele parcours loop je elfjes tegen het lijf. Ze hebben erg veel te vertellen. Probeer in de mate van het mogelijke de elfjes te laten uitspreken, want hun gouden stemmetje moet nog de hele avond mee…

 

Sanitaire voorzieningen

Er zijn sanitaire voorzieningen bij de start (Alden Biesen) en aankomst (school)

 

Route

De route gaat deels over onverharde paden. Bij droog weer zijn deze relatief toegankelijk zijn voor buggies en rolstoelen. Voorzie u van correct schoeisel. Bij regenweer zijn hogere schoenen of laarzen aangewezen.

 

Verduistering

Tijdens de route zal de straatverlichting uitgeschakeld zijn. Een zaklamp of een leuk lampionnetje meenemen kan handig zijn.

 

ROUTE

We vertrekken ter hoogte van de Maastrichterallee Alden Biesen.

De aankomst is voorzien aan de basisschool in Rijkhoven. (souwveldstraat) De parking van Alden Biesen ligt ongeveer op 200m van vertrek en aankomst.

 

De Elfen-en Trollenroute starten en eindigen op het hetzelfde punt. Onderweg splitst de wandeling zich op in een Elfenroute en een Trollenroute. Na een kleine kilometer komen beide tochten weer samen op onze drank- en eetstand.

 

Je hoeft op voorhand geen keuze te maken welke route u neemt.

 

 

Elfenroute - 3,6 km

 

Trollenroute - 4 km

VRIJWILLIGERS

Wij willen al onze sponsors en vrijwilligers bedanken die deze organisatie mede mogelijk maken. Zonder hen is dit evenement niet mogelijk.

 

Wij zijn nog altijd op zoek naar vrijwilligers die willen en kunnen helpen bij dit evement.

We zijn nog steeds op zoek naar iedereen die kan helpen opbouwen, opruimen, acteren, helpen bij drankstands, verkeersregelaars etc. Heb je zin en tijd? Dan kun je je aanmelden via het contact formulier. We kunnen dan je voorkeuren en tijdstippen doornemen.

CONTACT

Indien U contact op wilt nemen met de organisatie gelieve  het onderstaande contact  formulier gebruiken. Wij proberen zo snel mogelijk te reageren.

De Ellfen en Trollentocht 2016 wordt georganiseerd door:

 Oudervereniging van

VBS het Klein Kasteeltje in Rijkhoven

 Oudercomite van

VBS 't Scholierke in Kleine-Spouwen

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

© 2016 NvdV  All rights reserved

Iedereen bedankt voor de leuke avond. Bekijk hier de beelden van 2016 22 Oktober 2016 start vanaf 17:30u
het verhaal
praktische informatie
TICKET VERKOOP
ROUTE
VRIJWILLIGERS
CONTACT
Iedereen bedankt voor de leuke avond. Bekijk hier de beelden van 2016
22 Oktober 2016 start vanaf 17:30u het verhaal
TICKET VERKOOP praktische informatie
ROUTE
VRIJWILLIGERS
CONTACT
Iedereen bedankt voor de leuke avond. Bekijk hier de beelden van 2016
22 Oktober 2016 start vanaf 17:30u het verhaal
TICKET VERKOOP
praktische informatie
ROUTE
VRIJWILLIGERS
CONTACT